KLN berichten mei 2018

Inschrijven Europashow 2018 Herning (Denemarken)
In deze uitgave van het Kleindier Magazine vindt u informatie over de (voor)inschrijving voor de Europashow in Herning. Deze show wordt gehouden van 8 november tot en met 11 november 2018. Inmiddels is een team van vrijwilligers druk doende om de vervoerslijn, het Hollandhuis, PR etcetera weer gestalte te geven. Daardoor beloofd het weer een mooi evenement te worden.

De laatste Europashow in Metz heeft jammer genoeg minder goede ervaringen opgeleverd. In Herning is vanuit het verleden onze ervaring heel anders en om die reden beloofd dit weer, als vanouds, een geweldig evenement te worden. Laat eventuele ervaringen in Metz u er dus niet van weerhouden om weer mee te doen en/of naar Herning af te reizen om te gaan kijken.
Als KLN hopen we op een grote inschrijving van onze leden en veel van u daar te mogen ontmoeten.

Vogelgriep in Nederland
Op het moment van schrijven (13 april 2018) is het landelijke tentoonstellingsverbod een paar uur opgeheven. Achter de schermen wordt nog druk overleg gevoerd over aanpassing van het tentoonstellingsverbod en staat in de planning dat wij in de maand mei weer met de NWPP en de gezamenlijke bonden naar Den Haag afreizen voor overleg.
Relevante informatie blijven wij zo snel mogelijk communiceren via onze website en Facebook.

Nieuwe functionaris PR en jeugdzaken
Op de komende Algemene Jaarvergadering zullen wij de heer Johnny Leeflang gaan voordragen als portefeuillehouder PR- en jeugdzaken.

De komende tijd zal hij al diverse zaken gaan oppakken. Per direct is Johnny Leeflang te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Ledenvergadering KLN
Nogmaals wil ik benadrukken dat de komende Algemene Ledenvergadering van KLN wordt gehouden op zaterdag 16 juni aanstaande.
Locatie is: De Aker, Fontanusplein 2,  3881BZ te Putten. Aanvang 10.00 uur.

Iedere verenigingssecretaris ontvangt tijdig het jaarboek waarin voorstellen worden gedaan. Tevens zal het jaarboekje gepubliceerd worden op de website.
Wij gaan er vanuit dat elke plaatselijke KLN-vereniging deze voorstellen met haar leden bespreekt en de meningen inventariseert waarna zij deze kan omzetten naar de procedure van stemmen bij KLN. Meer over de procedure van stemrecht vindt u in het jaarboekje.

Bedankt als keurmeester
A-Keurmeester konijnen Gerrit Stoelhorst heeft vanwege gezondheidsredenen per direct moeten besluiten te stoppen met keuren. Via deze weg wensen wij Gerrit veel sterkte toe en bedanken hem voor zijn jarenlange inzet voor onze hobby!

Ronald Tiemes, secretaris