Bijeenkomst Vaccineren NCD hoenders en doden van dieren

26 augustus 2022

KLN en haar leden staan voor het houden en fokken van vitale dieren. Daarbij is ervaring en kennis van groot belang. In het kader van kennisdeling heeft KLN, in samenwerking met KleindierNed, gisteravond een informatieve bijeenkomst gehouden over het vaccineren van hoenders tegen NCD (Newcastle Disease) en het doden van dieren. Beide onderwerpen staan in het kader van het 'samenwerken aan gezonde dieren'. 

Dhr. H. Arts vertelde niet alleen, met behulp van een presentatie, over het vaccineren, maar liet ook de diverse methoden zien. Dhr. S. Westendorp ging vervolgens in op het doden van dieren, geen leuke bezigheid, maar soms wel noodzakelijk en dan kan je maar beter niet alleen de ervaring, maar ook de kennis hebben. 

De bijeenkomst is enorm goed bezocht en veel leden zijn positief, niet alleen over het onderwerp, maar ook over de organisatie. Voor de aanwezigen waren er folders om mee te nemen en een boekje met de dia's uit de presentatie. Elke deelnemer kreeg ook een, op naam gesteld, bewijs van deelname.

Beide presentaties kunt u, als een PDF-bestand, hieronder downloaden. 

Relevante links