Abonnementen

Kleindier Magazine is hét kleindiertijdschrift voor iedereen die belangstelling heeft voor pluimvee (hoenders, dwerghoenders, siervogels en watervogels), pelsdieren (konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren) en sierduiven.

Een abonnement op Kleindier Magazine is een aanrader
Kleindier Magazine bezorgt u maandelijks maar liefst 72 pagina’s (inclusief losse bijlage met verenigingsberichten) vol waardevolle informatie bij u thuis. Kleindier Magazine is elke maand weer actueel, informatief en inspirerend en eigenlijk onmisbaar voor de echte dierenliefhebber. Laat u verrassen, en blijf op de hoogte van wat er in uw hobby omgaat. U kunt nu een abonnement nemen op het meest complete fokkersblad van Nederland en Vlaanderen.

De abonnementsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december en een abonnement kan op elk moment ingaan en wordt automatisch voor een volgend kalenderjaar verlengd, tenzij het voor 1 december wordt opgezegd.

Proefnummer aanvragen
U hebt de mogelijkheid om eenmalig een proefnummer aan te vragen, zodat u daarna kunt beslissen of u een abonnement wilt nemen.
Vergeet op het aanvraagformulier niet uw huisnummer op te geven, de straatnaam verschijnt automatisch na invulling van de postcode, het huisnummer moet u wel zelf invullen.
U kunt ook de inhoud van oudere nummers inkijken, ga daarvoor naar het Online archief.

Klik hier om een proefnummer aan te vragen

Abonneren op Kleindier Magazine
Mocht u op basis van deze informatie interesse hebben in een abonnement dan kunt u zich op twee manieren hiervoor aanmelden.
Wanneer u zich via een plaatselijke kleindierenvereniging aanmeldt voor een fokkersnummer KLN (pluimvee en pelsdieren) of NBS (sierduiven), waarbij u o.a. dieren kunt insturen naar tentoonstellingen, krijgt u automatisch een abonnement Kleindier Magazine. Zie Lidmaatschap.
Bent u (nog) geen lid van een plaatselijke vereniging dan kunt u zich aanmelden als liefhebberslid van KLN, waarbij het abonnement Kleindier Magazine is inbegrepen.
Een liefhebberslid kan gebruik maken van de faciliteiten van de bond maar kan geen dieren inzenden naar tentoonstellingen. 

Klik hier voor het liefhebberslidmaatschap inclusief abonnement

Wilt u een abonnement zonder liefhebberslidmaatschap van KLN dan kunt u zich hieronder aanmelden.
Het is ook mogelijk een proefabonnement voor 6 nummers te nemen, u betaalt daarvoor € 23,00 en de toezending stopt automatisch na 6 nummers. Vermeld dan bij opmerkingen dat het om een proefabonnement gaat.

Klik hier voor een abonnement voor niet bondsleden

Opzegging abonnement
De abonnementsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december en een abonnement kan op elk moment ingaan en wordt automatisch verlengd. Opzegging voor het nieuwe kalenderjaar dient voor 1 december per brief of e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te worden doorgegeven.

Abonnementsprijzen in Nederland voor 2022 (januari t/m december)
Voor leden KLN inclusief fokkersnummer € 55,00
Voor leden NBS € 36,00 exclusief kosten fokkersnummer ad € 15,00
Voor liefhebbersleden KLN € 45,00, nieuwe leden eerste jaar € 15,00 korting is € 30,00. 
(Voorwaarde voor korting: men mag tot 3 jaar terug zelf of een gezinslid geen lid of abonnee geweest zijn)
Voor niet bondsleden € 46,00
Extra verzendkosten voor buitenlandse abonnees € 12,00.
Bij tussentijds ingaan wordt uiteraard een gedeelte van het jaarbedrag berekend.
Prijzen zijn gebaseerd op betaling via automatische incasso (voor heel Europa mogelijk), indien hier geen gebruik van wordt gemaakt geldt er een toeslag van € 2,50.

Betalingswijze
Abonnees krijgen jaarlijks per mail een factuur voor de verschuldigde kosten, ook als gebruik wordt gemaakt van automatische incasso.

Betalingen t.n.v. Ned. Kleindierenpublicaties te Bennekom
Rabobank: IBAN nummer: NL94 RABO 0138 6394 93; BIC: RABONL2U

Abonnementenadministratie

Kleindier Magazine
Harnsesteeg 14
6721 NH Bennekom
Tel:       +31 (0)318-416789
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.