Liefhebberslidmaatschap

Niet iedere liefhebber heeft behoefte om met dieren naar een tentoonstelling te gaan, maar wil graag voor het overige toch zijn/haar hobby op een serieuze wijze uitoefenen, waarvoor veel informatie nodig is.

Daarom is er de mogelijkheid van een liefhebberslidmaatschap waarbij u NIET verplicht bent lid te worden van een plaatselijke vereniging. De enige beperking met dit type lidmaatschap is dat u geen dieren kunt insturen op officiële tentoonstellingen en het stemrecht binnen KLN is afwijkend. Voor het overige is er geen beperking en kunt u volop gebruik maken van de kennis van de bond en voordelen van een lidmaatschap, zoals o.a. het bestellen van ringen tegen ledenprijs.

De contributie voor 2021 bedraagt € 44,50 inclusief het blad Kleindier Magazine.
Nieuwe liefhebbersleden vanaf 2021 ontvangen het eerste jaar € 14,50 korting onder de voorwaarde is dat men zelf of een gezinslid minimaal 3 jaar geen lid of abonnee is geweest.
Prijzen zijn geldig bij betaling via automatische incasso.

U kunt zich hiervoor rechtstreeks aanmelden met onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier voor liefhebberslidmaatschap

Opzegging voor het nieuwe kalenderjaar moet vóór 1 december worden gedaan bij de Nederlandse Kleindierenpublicaties, die de facturering en inning verzorgt.

U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand formulier.

Opzeggingsformulier