Tentoonstellingsaanvraag

Tentoonstellingsaanvragen voor het eerstvolgende tentoonstellingsseizoen

Beste verenigings- en speciaalclubsecretarissen,
De aanvraag van een vergunning voor het houden van een tentoonstelling moet digitaal worden gedaan met het aanvraagformulier, wat u hier kunt downloaden en invullen. Sla het formulier vervolgens als Excel bestand op in uw computer en verzend het als bijlage bij een e-mail naar de bestuurder van de Provinciale Afdeling van KLN die belast is met het verwerken van de tentoonstellingsaanvragen. Meestal is dat de secretaris, maar informeer even wie dat in de provincie is waar uw show wordt gehouden. De e-mailadressen van de secretarissen kunt u elders op de website vinden onder Verenigingsinfo.

Het tentoonstellingsaanvraagformulier van de bij KLN aangesloten verenigingen moet vóór 1 november van het jaar, dat vooraf gaat aan het tentoonstellingsseizoen, waarin de tentoonstelling zal worden gehouden, zijn ingediend bij de betreffende provinciale afdeling van KLN. De provinciale afdelingen sturen vóór 15 november de aanvragen met hun bevindingen naar het FB. Het voorstel van toewijzing van gedelegeerden aan de tentoonstelling wordt door de provinciale afdeling uiterlijk 1 februari naar de gedelegeerdencoördinator van het FB gezonden.
Bovenstaande geldt voor alle tentoonstellingen, uitgezonderd de nationale tentoonstellingen en tentoonstellingen van alleen sierduiven. Deze zenden uiterlijk 1 november de tentoonstellingsaanvraag rechtstreeks naar tentoonstellingszaken van het FB, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat het een heel werk is om alles op tijd af te werken, is het noodzakelijk alles binnen de gestelde termijn in te sturen. Te laat insturen zal als gevolg hebben dat er € 10,00 administratiekosten wordt berekend.

Klik hier om naar het aanvraagformulier te openen.