Tentoonstellingsaanvraag

Tentoonstellingsaanvragen voor het eerstvolgende tentoonstellingsseizoen

Beste verenigings- en speciaalclubsecretarissen,
De aanvraag van een vergunning voor het houden van een tentoonstelling dient digitaal te gebeuren met het aanvraagformulier, wat u hier kunt downloaden en invullen. Sla het formulier vervolgens als Excel bestand op in uw computer en verzend het als bijlage bij een e-mail naar de bestuurder van de Provinciale Afdeling van KLN die belast is met het verwerken van de tentoonstellingsaanvragen. Meestal is dat de secretaris, maar informeer even wie dat in de provincie is waar uw show wordt gehouden. De e-mailadressen van de secretarissen kunt u elders op de website vinden onder Verenigingsinfo.
Uw tentoonstellingsaanvraag dient voor 1 november bij het provinciaal bestuur aanwezig te zijn. De provinciale afdelingen zullen dan per provincie een inventaris maken en deze beoordelen op haalbaarheid van de datums. De secretaris van de PA stuurt dan de aanvragen voor 15 november gezamenlijk op naar het FB tentoonstellingszaken, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de Nationale tentoonstellingen geldt dat zij hun aanvraag rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen opsturen.

Omdat het een heel werk is alles op tijd af te werken is het noodzakelijk alles binnen de gestelde termijn in te sturen. Te laat insturen zal als gevolg hebben dat er € 10,00 administratiekosten worden berekend.

Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.