TT Software

De ontwikkelaar van FinalTT, dhr. Huub van Helderen van Snelsoft is gestopt met FinalTT. KLN wil de vele tevreden gebruikers van dit programma niet in de kou laten staan en heeft daarom de rechten daarvan overgenomen. KLN gaat voorlopig het programma onderhouden (bij wijziging beoordelingskaarten, rassen, kleuren en kooimaten) en de gebruikers ondersteunen. FinalTT wordt niet meer verkocht. Alleen verenigoingen die voor de laatste updates over moeten stappen naar een nieuwste versie van FinalTT, kunnen bij Van Helderen van Snelsoft nog een laatste versie kopen.

Hoe installeert u de update van FinalTT?
Klik in kader rechtsboven de gewenste update aan. U komt dat op de installatiepagina van de betreffende update en volg daar de instructies.

Het ondersteuningsteam bestaat uit:

Naam Telefoon Email
Remco Blumink 0573-431671 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gust van Eijk 06-13157251 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wessel Kok 076-5415749 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.