PR materiaal

Promotiepakketten voor verenigingen en speciaalclubs

Helaas zijn de promotiepakketten tijdelijk niet beschikbaar.

IMG 4618Het nieuwe KLN promotiepakket is te bestellen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag willen wij u erop attenderen dat het PR pakket een ondersteuning is voor uw PR activiteiten. Indien u dit op een groot evenement gaat gebruiken zal het pakket nooit en volledig toereikend zijn voor wat betreft de inhoud en de hoeveelheid.
De opzet is slechts om ondersteuning te bieden; het betreft hier KLN artikelen die voor algemene doeleinden ontwikkeld zijn. Aan u om ook zelf PR materialen te ontwikkelen over uw eigen vereniging of provincie/tentoonstelling. Denkt u daarbij aan brochures en banners bijvoorbeeld. U weet zelf het beste voor welke doelgroep of voor welke evenementen u PR artikelen in de juiste samenstelling nodig heeft.

Regelmatig zullen wij nieuwe promotiematerialen ontwikkelen. Het promotiepakket zal om die redenen gedurende de komende jaren regelmatig nieuwe dingen bevatten.
Op die manier houden we het materiaal altijd fris en modern. Bij het pakket vindt u een checklist en wat algemene informatie.

Tip: op onze website vindt u ook het ideeënboek van Piet kroon. In dit digitale boek vindt u tips over promotie activiteiten en handige weetjes. U kunt het digitale boek van Piet Kroon hier vinden.

Heeft u eventueel suggesties over de inhoud van het pakket, dan horen wij dat graag!