Bestellen van ringen

Met ingang van het kalenderjaar 2014 is er een geheel vernieuwd ringenbestelprogramma in gebruik genomen onder de naam KLN-DigiRing.

In dit programma zijn ook alle adviesmaten van de ringen opgenomen voor de rassen die voorkomen bij de KLN diergroepen. Bij de bestelling moet daarom het ras, waarvoor de ringen bestem zijn, geselecteerd te worden.

Ook nieuw is dat niet meer achteraf via automatische incasso betaald kan worden, dit moet nu tegelijk met de bestelling via iDeal (telebankieren via uw eigen bank) of via een handmatige bankoverschrijving gedaan worden.

Individuele leden die niet over internet beschikken, moeten hun ringenbestelling laten verzorgen door de ringencommissaris van de vereniging of door een andere persoon die wel kan internetten.
Zij moeten wel hun fokkersnummer en het (de) ras(sen) waarvoor de ringen bestemd zijn, doorgeven aan de persoon die voor hen bestelt.

Ook niet-KLN leden kunnen via dit programma ringen bestellen, zij betalen € 0,80 per ring i.p.v. € 0,28  en kunnen daarom overwegen gewoon lid of servicelid van KLN te worden. Informatie over lidmaatschap en service lidmaatschap van KLN kunt u vinden onder het tabblad "Lidmaatschap"

Klik hier om naar het ringenbestelprogramma te gaan.