Bestuur regio West

Bestuur regio West

Bestuur regio West

Regio West was, tot afgelopen woensdag, de enige regio zonder officieel gekozen bestuur. Al is deze regio de laatste, de bestuursleden zijn zeker niet de minste. Na het bedanken van de aanwezige bestuursleden van de Provinciale afdelingen en het overhandigen van een mooi herfstboeket werden de voorgestelde bestuursleden naar voren geroepen. Het voltallig bestuur werd per acclamatie gekozen, waardoor een stemming werd overgeslagen.

Oud-bestuursleden van de Provinciale Afdelingen worden met een mooi herfstboeket bedankt.

Na een (korte) pauze, waaruit maar weer bleek hoe prettig het ook is om elkaar in levende lijve te ontmoeten en te spreken, werd de avond voortgezet met de workshop “Vaccineren van hoenders en het bekwaam doden van dieren”.

Op deze plek willen we iedereen nogmaals bedanken, specifiek de aftredende en de nieuwe bestuursleden en we wensen Ardi Huizer (voorzitter), Hendrika Adriaans (penningmeester), René Kortekaas (secretaris), Guido Kruit en Frank Baltus (bestuursleden) veel plezier en succes toe.

Ardi Huizer (voorzitter regio West) stelt elk bestuurslid aan de zaal voor

Overig nieuws

Thuiskeuringen vervallen

Helaas, helaas, het Aviaire Influenza virus (vogelgriep) houdt huis in Middelie (nabij Volendam). De minister heeft nieuwe maatregelen op landelijk niveau ingesteld. Dat betekent voor

Lees verder »

Vogelgriep in Renswoude

Zo snel kan de landelijke situatie qua vogelgriep in Nederland veranderen. Bij het schrijven van dit bericht komen de app’s van verschillende organisaties, zoals het

Lees verder »