Bingener Kaninchendag WRSA Duitsland

Bingener Kaninchendag WRSA Duitsland

Bingener Kaninchendag WRSA Duitsland

“Actualiteiten in de konijnenhouderij – Nieuws uit de onderzoeken en de praktijk“

Na de herlancering van de Duitse tak van de World Rabbit Science Association e.V. (WRSA) tijdens de 35e nationale konijnenshow in Kassel op zaterdag 28 januari 2023, staat nu de eerste bijeenkomst gepland op dinsdag 24 oktober 2023 om 10.00 uur in Bingen.

Tijdens de 1e Bingen Konijnendag kunnen we uitkijken naar zeer interessante lezingen van vooraanstaande sprekers en experts, onder het motto “Uitdagingen in de konijnenhouderij – nieuws uit wetenschap en praktijk”.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ook het onderzoek naar hangoorkonijnen, dat uitgevoerd is door H. T. Arts en B. van der Vlis in samenwerking met de Duitse ZDRK, gepresenteerd.

Bernd Graf, voorzitter van ZDRK, zal een welkomstwoord verzorgen en ook een lezing geven met als titel “Behoud van zeldzame konijnenrassen – wat moeten we doen?”. Het gedetailleerde programma van het evenement is te vinden in het programmaoverzicht. De locatie is de Technische Universiteit (TH) Bingen, Berlinstrasse 109, 55411 Bingen am Rhein. De toegangsprijs voor de conferentie bedraagt 25 euro.

Kijk voor het programma en meer informatie op de website van ZDRK.

Overig nieuws