Update Digitale Standaarden

Update Digitale Standaarden

Update Digitale Standaarden

De ontwikkelingen in de digitale standaarden hebben de afgelopen maanden niet stil gestaan. De klankbordgroep heeft het bestuur voorzien van waardevolle feedback die we verwerkt hebben tot een wijzigingslijst. Hieronder een aantal wijzigingen/verbeteringen die al toegepast zijn of die op korte termijn toegepast worden.

  • Bij het printen naar PDF heb je nu de keuze om te printen naar A4 of A5-formaat, eventueel kan je meteen kiezen alle onderliggende pagina’s ook te printen. Dit PDF-bestand kan je digitaal bewaren of (laten) printen.
  • In het oorspronkelijke idee, waarbij voor een standaard betaald moest worden, werd een watermerk (gebruikersnaam) diagonaal door de tekst geplaatst. Nu de standaarden gratis te gebruiken zijn is een watermerk niet meer logisch en wordt deze in alle standaarden op korte termijn verwijderd. De gebruikersnaam blijft wel in de voettekst staan.
  • Door middel van een icoon achter een hoofdstuk of paragraaf zie je meteen welke pagina’s een update hebben gekregen.

  • Ook de motor van het programma zelf krijgt een flinke update onder de motorkap. De verwachting is dat deze versie begin februari klaar zal zijn.

Overig nieuws

Tentoonstellingsrooster 2022

Binnenkort vind je alle tentoonstellingen in de agenda. Tot die tijd, als tijdelijke workaround vind je de PDF bestanden hieronder. Tentoonstellingsrooster 2022 per regio Tentoonstellingsrooster

Lees verder »
kranten

Provinciale afdelingen

Deze nieuwe website is voorbereid op de vorming van regio’s waardoor er de pagina met provinciale informatie ontbreekt. In bepaalde gevallen is de contactinformatie nog

Lees verder »